lunedì 5 novembre 2018

Tabla aluminiu striata 4 mm pret

Tabla aluminiu striata 4 mm pret

Depo-materiale-constructii. La comanda (- zile) Transport gratuit in raport cu . Tabla din aluminiu striata. Diaman Diamond inox stucco quintett. Plastic Prest 5G 5. Selecteaza magazinul preferat pentru a verifica disponibilitatea produselor: Magazinele LEROY MERLIN.


Livrare la Domiciliu. Bucuresti Alexandriei . Vezi produsele tale . Grosime (mm) ‎: ‎0. TABLA ALUMINIU STRIATA DIAMOND 1. Adauga in lista de dorinte. Brand: ArcelorMittal.


Pretul contine TVA si variaza intre 312. Prevenirea alunecarii si aplicabilitatea decorativa fac ca tabla striata din aluminiu sa aiba o arie larga . Produsul se vinde bucata. Catalog de produse. Filtre active: Inaltime ( mm ). Informatii aditionale. PRETUL ESTE PE FOAIE ( 2m x 1m ): 42.


Tablă striată aluminiu 9Quintet 1. Oferim cele mai bune preturi la produsele comercializate. Preţurile sunt exprimate în RON şi conţin TVA. In functie de pretul de intrare, cotatia euro si fluctuatiile la bursa pretul se poate modifica. Gasesti probabil cel mai bun pret la tabla aluminiu cu Afacerist. Pret valabil pentru anumite repere si cantitati, in limita stocului disponibil.


Preturile contin TVA si sunt valabile in limita . Foaie tabla gard - Montaj cu tabla tip TIGLA tabla. Descopera o oferta. Denumire, Pret (TVA incl. ) . Prețurile sunt exprimate în RON și nu conțin TVA.


Cu suprafata neteda sau striata , tabla din aluminiu are o rezistenta ridicata la coroziune, este . Oferta larga de produse si servicii, preturile competitive, operativitatea si. Oferta cuprinde tabla laminata la cal tabla laminata la rece, teava, profile intr-o gama. Latimea aripilor variaza intre si 1mm pentru latura scurta si – 2mm. La cerere pot fi livrate si alte calitati de . Profită de prețurile mici zilnic din magazinele noastre! Panouri de garduri metalice preturi : in functie de dimensiune, model si.


PRET COLOR -lei Panouri prefabricate pentru gard Sunt fabricate prin. Preţ : 27Lei Fără TVA: 23Lei.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.