giovedì 26 settembre 2019

Tondach tangó méret

Méret : 400x2mm. Tetőléctávolság: 37 . Kiváló megoldást jelent . Minimális tetőhajlásszög fok. FusionColor terrakotta. Wienerberger Téglaipari zRt. Hagyományos sajtolt tetőcserép továbbfejlesztve: Tangó.


Tondach tangó méret

Tangó vízhatlan alátétszigetelés . TONDACH alátétéfólia). Sajtolt kerámia tetőcserepek. A TANGÓ kerámia tetőcserép sajtolt. Kisméretű tetőcserepek. Normál méretű tetőcserepek.


A termékcsalád elemei, méretei és szükségletei. Hódfarkú, hornyolt cserepek olcsón, . Megosztás: Tango -terrakotta. A hagyományos építészetben használt . A felújítások közkedvelt tetőcserepe már az XXL termékkört is gazdagítja. Tigla tondach tango noua la pret redus RON RON vind tigla tondach.


Anyag: égetett kerámia. Nagyméretű kerámia tetőcserepek. Kérje egyedi ajánlatát. A padlástér megvilágítására alkalmas kiegészítõ elem. Tondach Tango XXL Terakotta agyag cserép.


A cserépléchez a tartozékkapoccsal rögzíteni kell. A fent megadott méretek normálértékek. Az égetési tırések és a nyersanyag változásai. Nem érzékenyek a környezeti.


Ajánlatkéréshez ad. Az alábbi táblázat alapján határozható meg a teljes fedési . Kerámia alapú tetőfedő anyag, hagyományőrző építészeti stílust képviselő széles forma és színvilág jellemzi. Szerkezeti méretek CAD Bramac Therm csomópontok Bramac hullámos, hornyolt tetőcserepek csomópontjai .

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.