venerdì 18 settembre 2020

Tondach tangó cserép

Tondach tangó cserép

A gyártás során dupla horonnyal látták el, mely maximális stabilitást és nagyon jól . Ideális felújításokhoz, hisz a változtatható léctávolságnak köszönhetően egyszerűen illeszthető a meglévő lécezésre. Pest , Ceglédbercel. Hagyományos sajtolt tetőcserép továbbfejlesztve: Tangó. A hagyományos építészetben használt ludovikacserép változtatható léctávolságú alternatívája a. A fejhornyok eltolhatóságának köszönhetően különböző léctávolságokra is alkalmazható, . Megosztás: Tango -terrakotta. A Natur téglavörös színnel a tető bármely környezetbe remekül illeszkedik.


Ez a tetőcserép ötvözi a . A sajtoláskor a cserepet dupla horonnyal látták el, és ez tökéletes vízzáróságot biztosító tetőfedést tesz lehetővé. Fedési szélesség: 2cm. Teljes szélesség: 2cm. Elérhetőség: Raktáron. A fent megadott ár db termékre vonatkozik!


Hornyolt ívesvágású. TONDACH Magyarország Cserép - és Téglagyártó Zrt. Kérje egyedi ajánlatát.


Az engób tehát nem egy bevonat, hanem maga a cserép ! Válassz egy lehetőséget, barna, piros, terrakotta. A felújítások közkedvelt tetőcserepe már az XXL termékkört is . Kép, Megnevezés, Egység, Anyag szükséglet, Rakat norma. Nagyméretű kerámia tetőcserepek. Tangó vízhatlan alátétszigetelés . Azzurro Provanc cserép -os . Tondach kerámia cserép akció. Termék típus, égetett cserép.


Ft Kosárba teszem . Egyszeres húzott, hornyolt tetőcserép fedésnél, élgerincnél kezdő. Archivált hirdetés. Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. TANGÓ Plus-Kerámia tetőcserép. FusionColor felületkezelés.


Bramac cserép akció! Tiglele ceramice Tango Plus pot fi utilizate la realizarea invelitorilor pentru acoperisurile constructiilor noi, sau in cadrul proiectelor de renovare, la constructii cu .

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.